Ingyenes szállítás

INGYEN szállítunk 1 munkanap alatt! Mindent.

Társaságunk igyekszik termékei ára mellett az olykor igen borsos szállítási költségeket is minimalizálni, a legoptimálisabb átvételi lehetőséget kínálni Tisztelt Vásárlóink számára. Személyes átvételre cégünk székhelyén biztosítunk lehetőséget, ez viszont minden esetben előzetes egyeztetést követel a megrendelés átvétele előtt.
Csomagjainkat szerződött partnerünk a megbízható és gyors MPL futárszolgálat szállítja 1 munkanap alatt az Ön otthonáig vagy az otthonához közeli PostaPontra.
PostaPont lehet az ország több mint 2550 Posta hivatala vagy a 125 Mol töltőállomása vagy a 115 Coop üzlete vagy akár az 50 csomagautomata egyike ahol 0-24-ig átvehetőek a csomagok.
- MPL PostaPont szállítás - előreutalás után - 0Ft
- MPL PostaPont szállítás - utánvéttel - 0Ft

- MPL házhoz szállítás - előreutalás után - 0Ft
- MPL házhoz szállítás - utánvéttel - 0Ft
- XV. kerületben személyes átvétel - 0Ft

Megrendeléseket gondosan csomagolva, érték biztosítva a megrendelés leadását követő munkanap szállít Önnek a futár. Határokat átívelő megrendelésektől sem zárkózunk el ezek leszállításának feltételeiről és árairól érdeklődjön értékesítőnknél.

Webáruházunkban megrendelt termékek átvételére a következő lehetőségeket biztosítsuk:

- Személyes átvétel - Budapesten, XV. kerületben cégünk telephelyén a Fazekas sor 51-es szám alatt az M3-as kivezető szakasza mellett, előzetes egyeztetést követően hétköznap, avagy esetenként hétvégén is lehetőséget biztosítunk.

- Előre utalás - MPL futárszolgálat, megrendelés beérkezését követően visszaigazoljuk vásárlását a regisztrációkor megadott e-mailcímre, ahol megtalálja cégünk (Laptop Centrum Hungary Kft. 11715007-20462563) OTP-s bankszámla számát, amelyre a megrendelés végösszegének teljesítését várjuk. 14 óráig beérkezett átutalást még aznap, 14 óra után érkezőket a következő munkanap adunk át gondosan csomagolva szerződött partnerünknek, a megbízható és gyors MPL futárszolgálatnak, akik 1 munkanap alatt kiszállítják az Ön otthonáig vagy a kért PostaPontra. Szállítási költség PostaPontra 0Ft, házhoz szállítással 0Ft.

- Utánvéttel - MPL futárszolgálat, megrendelés beérkezését követően visszaigazoljuk vásárlását. 14 óráig beérkezett megrendelést még aznap, 14 óra után érkezőket a következő munkanap adunk át gondosan csomagolva szerződött partnerünknek, a megbízható és gyors MPL futárszolgálatnak, akik 1 munkanap alatt kiszállítják az Ön otthonáig vagy a kért PostaPontra. Átvételkor az 0Ft vagy 0Ft-os szállítási költség és a megrendelés végösszege a futárnak/PostaPonton fizetendő.

Kosár
0 db termék
Teljes összeg:
0 Ft áfával
Megrendelés Kosár
Legújabb termékeink
Legnépszerűbb termékeink
Árukereső.hu