Árukereső.hu
Áraink önmagukért beszélnek.

laptop töltő webáruház

Laptop töltőt keresel? Laptop adaptert keresel?

Laptophoz?

Notebookhoz?

Netbookhoz?

Ultrabookhoz?

Macbookhoz?

2in1 Bookhoz?
Magyarország legnagyobb laptop töltő és laptop adapter webáruháza készletről adja minden laptop és notebook típushoz a gyári kialakítású laptop töltőt.

Országos webáruház

Kiemelkedő garanciák

Ingyenes kiszállítás

Milyen laptophoz keresel töltőt?
Legyen az egy ismert Acer, Dell, HP, Lenovo vagy Samsung laptop, amihez laptop töltőre van szükség, mert elveszett a régi töltő vagy a dc vezetéke elszakadt, megtört.
Lehet egy kevésbé elterjedt Apple, Benq, Compaq, Fujitsu vagy Sony laptop adapter pótlása, költség hatékony helyettesítése egy gyári kialakítású megbízható töltővel.
Országos webshopunk kínálatában sikeresen találhatsz az igen ritka Advent, Clevo, Compal, Emachines, Gateway, Gericom, Nec vagy RM laptop típushoz is 100%-ban kompatibilis laptop töltőt.
Vásárol a laptoptolto webáruházba! Ingyenes és országos kiszállítás, valamint 2 év garancia érvényes minden megvásárolt laptop töltőre, adapterre és tápegységre.

Megbízható webáruház

Hatalmas kínálat

Kedvező árak

Meghibásodott a gyári adapter?
A gyári laptop töltő ára gyakran túl nagy kiadás, egy váratlan meghibásodott laptop töltő esetén nem számolt plusz kiadás.
Sok helyen megoldásként univerzális laptop adaptert kínálnak, ami csak a kereskedésnek kényelmes, mert nem kell több száz töltőt a polcon tartania. Ezek a boltok nem kérdezik a laptop típusát, a régi töltő paramétereit vagy a laptop alján található adatokat, csak a kezünkbe adnak egy univerzális laptop töltő mondván ez jó lesz. DE NEM SZABAD elfelejteni egy unierzális laptop töltő mellé csupán 6-8 töltő fejet csomagolnak, holott webáruházunk 28 különböző laptop gyártó több száz laptop modelljéhez polcról ad töltőt.
Vásárolj nálunk kedvező áron megbízható gyári kialakítású laptop töltőt 2 év garanciával.
A legjobb választás megbízható gyári kialakítású adapter akkor is, ha csak egy plusz tápegységre van szükséged a gyárin kívül.

Laptop tápegység

Laptop adapter

Laptop töltő

Ingyenes szállítás

INGYEN szállítunk 1 munkanap alatt! Mindent.

Társaságunk igyekszik termékei ára mellett az olykor igen borsos szállítási költségeket is minimalizálni, a legoptimálisabb átvételi lehetőséget kínálni Tisztelt Vásárlóink számára. Személyes átvételre cégünk székhelyén biztosítunk lehetőséget, ez viszont minden esetben előzetes egyeztetést követel a megrendelés átvétele előtt.
Csomagjainkat szerződött partnerünk a megbízható és gyors MPL futárszolgálat szállítja 1 munkanap alatt az Ön otthonáig vagy az otthonához közeli PostaPontra.
PostaPont lehet az ország több mint 2550 Posta hivatala vagy a 125 Mol töltőállomása vagy a 115 Coop üzlete vagy akár az 50 csomagautomata egyike ahol 0-24-ig átvehetőek a csomagok.
- MPL PostaPont szállítás - előreutalás után - 0Ft
- MPL PostaPont szállítás - utánvéttel - 0Ft

- MPL házhoz szállítás - előreutalás után - 0Ft
- MPL házhoz szállítás - utánvéttel - 0Ft
- XV. kerületben személyes átvétel - 0Ft

Megrendeléseket gondosan csomagolva, érték biztosítva a megrendelés leadását követő munkanap szállít Önnek a futár. Határokat átívelő megrendelésektől sem zárkózunk el ezek leszállításának feltételeiről és árairól érdeklődjön értékesítőnknél.

Webáruházunkban megrendelt termékek átvételére a következő lehetőségeket biztosítsuk:

- Személyes átvétel - Budapesten, XV. kerületben cégünk telephelyén a Fazekas sor 51-es szám alatt az M3-as kivezető szakasza mellett, előzetes egyeztetést követően hétköznap, avagy esetenként hétvégén is lehetőséget biztosítunk.

- Előre utalás - MPL futárszolgálat, megrendelés beérkezését követően visszaigazoljuk vásárlását a regisztrációkor megadott e-mailcímre, ahol megtalálja cégünk (Laptop Centrum Hungary Kft. 11715007-20462563) OTP-s bankszámla számát, amelyre a megrendelés végösszegének teljesítését várjuk. 14 óráig beérkezett átutalást még aznap, 14 óra után érkezőket a következő munkanap adunk át gondosan csomagolva szerződött partnerünknek, a megbízható és gyors MPL futárszolgálatnak, akik 1 munkanap alatt kiszállítják az Ön otthonáig vagy a kért PostaPontra. Szállítási költség PostaPontra 0Ft, házhoz szállítással 0Ft.

- Utánvéttel - MPL futárszolgálat, megrendelés beérkezését követően visszaigazoljuk vásárlását. 14 óráig beérkezett megrendelést még aznap, 14 óra után érkezőket a következő munkanap adunk át gondosan csomagolva szerződött partnerünknek, a megbízható és gyors MPL futárszolgálatnak, akik 1 munkanap alatt kiszállítják az Ön otthonáig vagy a kért PostaPontra. Átvételkor az 0Ft vagy 0Ft-os szállítási költség és a megrendelés végösszege a futárnak/PostaPonton fizetendő.

Kosár
0 db termék
Teljes összeg:
0 Ft áfával
Megrendelés Kosár
MPL
PostaPont
Szívesen segítek +36(30)211-0101
csomagautomata