Árukereső.hu
Áraink önmagukért beszélnek.

laptop töltő webáruház

Laptop töltőt keresel? Laptop adaptert keresel?

Laptophoz?

Notebookhoz?

Netbookhoz?

Ultrabookhoz?

Macbookhoz?

2in1 Bookhoz?
Magyarország legnagyobb laptop töltő és laptop adapter webáruháza készletről adja minden laptop és notebook típushoz a gyári kialakítású laptop töltőt.

Országos webáruház

Kiemelkedő garanciák

Ingyenes kiszállítás

Milyen laptophoz keresel töltőt?
Legyen az egy ismert Acer, Dell, HP, Lenovo vagy Samsung laptop, amihez laptop töltőre van szükség, mert elveszett a régi töltő vagy a dc vezetéke elszakadt, megtört.
Lehet egy kevésbé elterjedt Apple, Benq, Compaq, Fujitsu vagy Sony laptop adapter pótlása, költség hatékony helyettesítése egy gyári kialakítású megbízható töltővel.
Országos webshopunk kínálatában sikeresen találhatsz az igen ritka Advent, Clevo, Compal, Emachines, Gateway, Gericom, Nec vagy RM laptop típushoz is 100%-ban kompatibilis laptop töltőt.
Vásárol a laptoptolto webáruházba! Ingyenes és országos kiszállítás, valamint 2 év garancia érvényes minden megvásárolt laptop töltőre, adapterre és tápegységre.

Megbízható webáruház

Hatalmas kínálat

Kedvező árak

Meghibásodott a gyári adapter?
A gyári laptop töltő ára gyakran túl nagy kiadás, egy váratlan meghibásodott laptop töltő esetén nem számolt plusz kiadás.
Sok helyen megoldásként univerzális laptop adaptert kínálnak, ami csak a kereskedésnek kényelmes, mert nem kell több száz töltőt a polcon tartania. Ezek a boltok nem kérdezik a laptop típusát, a régi töltő paramétereit vagy a laptop alján található adatokat, csak a kezünkbe adnak egy univerzális laptop töltő mondván ez jó lesz. DE NEM SZABAD elfelejteni egy unierzális laptop töltő mellé csupán 6-8 töltő fejet csomagolnak, holott webáruházunk 28 különböző laptop gyártó több száz laptop modelljéhez polcról ad töltőt.
Vásárolj nálunk kedvező áron megbízható gyári kialakítású laptop töltőt 2 év garanciával.
A legjobb választás megbízható gyári kialakítású adapter akkor is, ha csak egy plusz tápegységre van szükséged a gyárin kívül.

Laptop tápegység

Laptop adapter

Laptop töltő

laptop töltő választás

Sok kérdés felmerülhet egy kompatibilis laptop töltő kiválasztásakor:

- Mi alapján választhatok 100% kompatibilis laptop töltőt?
- Miért van ennyi féle és fajta laptop töltő a paicon?
- Hogyan találhatom meg a laptopomhoz passzoló töltőt?
- Hol vásároljak gyári kialakítású, gyárival egyező laptop töltőt?
- Mennyibe kerül egy megbízható minőségű laptop töltő vagy adapter?
- Kapható 5.400Ft vagy 5.900Ft-ért megbízható gyári kialakítású laptop töltő?

Vásárolj gyári kialakítású laptop töltőt nálunk 2 év garanciával és ingyenes kiszállítással.
Tisztába tesszük a töltő kérdést! Gyárival egyező töltőt adunk, ami a laptopodhoz fantasztikusan passzol! El is felejted a lötyögő, kieső és kontakt hibás univerzális töltőt!

- Segítünk megtalálni a fantasztikusan passzoló laptop töltő!
- Útmutatást adunk a helyes töltő kiválasztásához, hogy helyes laptop töltőt használj!
- Csak megbízható helyen, hozzáértő szakértőkől vásárolj gyárival egyező laptop töltőt!
- Nálunk a laptoptolto.eu-n a gyári kialakítású 65W-os 5.400Ft, míg a 90W-os 5.900Ft!

Magyarország legnagyobb laptop töltő és laptop adapter webáruházában a leg elterjettebb 65W-os laptop töltő típus 5.400Ft, míg a laptop töltő 90W-os változata 5.900Ft-ért megvásárolható. Magyarország egész területén belül ingyenes a kiszállítás, még ajándék tápkábelt is adunk minden töltő mellé és nincs semmi egyéb plusz költség!

Segítünk kiválasztani a laptophoz vagy notebookhoz megfelelő töltőt

Szeretnénk segíteni a laptopodhoz 100%-ban kompatibilis gyári kialakítású laptop töltő kiválasztásában, vásárolj hozzáértő és megbízható kereskedésből laptop töltőt 2 év garanciával. Országos laptop töltő webáruházunk 28 gyártó több 1000 laptop típusához készletről kínál gyári kialakítású laptop töltőt, ami 100%-ban helyettesíti a régi töltőt. 100% kompatibilitás - 100% méretpontos csatlakozás - 100% működő töltő.

Választható új laptop töltő a régi adapter alapján

A laptop töltő alsó oldalán megtalálható adattábláról leolvashatóak a szükséges adatok. OUTPUT feliratnál szerepelnek az új töltő kiválasztásához elengedhetetlen Volt (V) és Amper (A) értékek.

A laptop töltő adattábláján csoportosítva kell keresni az INPUT és OUTPUT feliratot, mert minden esetben együtt tünteti fel a töltő gyártója. Egy példa:

INPUT: 100-240V 50-60Hz - bemeneti érték, ami minden esetben állandó
OUTPUT: 19V - 3.95A (75W) - kimeneti adat, ami alapján választható új laptop töltő

Vegyük páldaként a Toshiba laptopot, aminek a gyári töltő adattábláján 19V - 3,95A szerepel. Webáruházunk TOSHIBA LAPTOP TÖLTŐ menüpontjában található gyári kialakítású TOSHIBA 19V 3,95A (75W) laptop töltő méret pontos DC csatlakozója a gyárival 100%-ban komaptibilis. 

Néhány típusnál a töltő DC csatlakozója, amit közvetlen a laptopba csatlakoztatunk elérő lehet azonos Volt és Amper értékek mellett, ezért részletes képekkel segítjük, könnyítjük meg a kompatibilis töltő választást.

Adattáblán szereplő értékek alapján választok, nincs meg a gyári töltő

Minden gyártó a laptop alján megtalálható adattáblán, a típus és modell mellett feltünteti a Volt (V) és Amper (A) értékeket, melyek egyeznek a gyári töltő adataival. Ezeket felhasználva teljes biztonsággal meghatározható a laptophoz megfelelő töltő.

Néhány HP és DELL laptop típusnál a feszültség adatokat tartalmazó adattábla az akkumulátor alatt található. Az akkumulátort kipattintva hozzáférhetünk a szükséges adatokhoz

DC Raiting vagy INPUT adatnál találjuk a nekünk szükséges Volt (V) és Amper (A) számokat, aminél alacsonyabb nem lehet az új töltő értéke. Választhatunk azonos vagy nagyobb teljesítményű gyári kialakítású laptop töltőt webáruházunkból, pl.: 19V 1,75A helyett 19V 2,37A vagy 19V 3,42A teljesítményű töltő is használható.

Vegyünk példaként egy asus laptopot, melynek gyártója 19V - 3,42A értékekben határozta meg a működéséhez szükséges töltő paramétereket.

Webáruházunk ASUS LAPTOP TÖLTŐ menüpontjában az ASUS 19V 3,42A (65W) laptop töltő néven található méretpontos csatlakozóval gyári kialakítású 100%-ban komaptibilis laptop töltő.

Néhány típusnál a töltő DC csatlakozója, amit közvetlen a laptopba csatlakoztatunk elérő lehet azonos Volt és Amper értékek mellett, ezért részletes képekkel segítjük, könnyítjük meg a kompatibilis töltő választást.

Összefoglalva: laptop töltő kiválasztásához ismernünk kell a laptop gyártóját, a Volt és Amper adatokat, amik minden esetben a gyári laptop adapteren megtalálhatóak vagy leolvashatóak a laptop aljáról.

UNIVERZÁLIS laptop töltőt NEM kínálunk, használatát NEM javasoljuk!
5 nyomós érv, amiért NE HASZNÁLJ univerzális laptop töltőt!

Megosztjuk vásárlóink tapasztalatát az elmúlt 5 év-ből az univerzális laptop töltőkről:
- "univerzális töltő, minden laptophoz jó" szól a hirdetés, de a tapasztalat mást mutat
- VESZÉLYES lehet, véletlen átkapcsolható az univerzális töltő ezáltal a laptop elromlik
- elérhető univerzális laptop töltők nem kevesebb mint 90%-a gyenge minőségű töltő
- gyenge minőség és rövid élettartam, amit univerzális töltőről elsők között említettek
- TÉNY, gyárival egyező laptop töltő ára nálunk kedvezőbb mint sok univerzális töltőé

NE kockáztass olcsó univerzális laptop töltővel, NE laptopod lássa ennek kárát! Természetesen nem állítjuk, hogy minden univerzális töltő alkalmatlan lenne a használatra. Igen is létezik megbízható, jó minőségű univerzális töltő, de ezek ára az átlag ár 2-3x. Azonban számos területen igen hasznos, szervizek és kereskedések előszeretettel használják. Átlag otthoni felhasználásuk szerintünk szükségtelen, kifizetődőbb egy MEGBÍZHATÓ, GYÁRI KIALAKÍTÁSÚ LAPTOP TÖLTŐ beszerzése.
Nálunk 100% találsz laptopodhoz 100% kompatibilis 100% méretpontos laptop töltőt.

Nem sikerült kiválasztani hatalmas kínálatunkból a megfelelő laptop töltőt?
Bátran fordulj hozzánk és megerősítjük választásod, hogy megfelelő töltőt használj!
NE add fel, nálunk NEM gyenge minőségű univerzális töltőt találsz!
Minden laptop töltő gyárival egyező kialakítású, tehát NEM univerzális!
100% kompatibilitás - 100% megbízhatóság - 100% biztonság - 100% elégedettség

↓ ÍRJ NEKÜNK AZONNALI ÜZENETET ÉS RÖGTÖN SEGÍTÜNK NEKED! ↓

Összeadás és kivonás, a végeredményt ↓ kell beírni :)
számok =
Laptop Töltő: Acer laptop töltő Laptop Töltő: Advent laptop töltő Laptop Töltő: Apple laptop töltő Laptop Töltő: Asus laptop töltő Laptop Töltő: Benq laptop töltő Laptop Töltő: Clevo laptop töltő Laptop Töltő: Compal laptop töltő Laptop Töltő: Compaq laptop töltő Laptop Töltő: Dell laptop töltő Laptop Töltő: Delta laptop töltő Laptop Töltő: eMachines laptop töltő Laptop Töltő: Fujitsu Siemens laptop töltő Laptop Töltő: Gateway laptop töltő Laptop Töltő: Gericom laptop töltő Laptop Töltő: HP laptop töltő Laptop Töltő: IBM laptop töltő Laptop Töltő: Lenovo laptop töltő Laptop Töltő: LG laptop töltő Laptop Töltő: LiteON laptop töltő Laptop Töltő: msi laptop töltő Laptop Töltő: Medion laptop töltő Laptop Töltő: Notebook laptop töltő Laptop Töltő: Packard Bell laptop töltő Laptop Töltő: Panasonic laptop töltő Laptop Töltő: RM laptop töltő Laptop Töltő: Samsung laptop töltő Laptop Töltő: Sony laptop töltő Laptop Töltő: Toshiba laptop töltő

Országos laptop töltő webáruház segít a bajban

28 laptop gyártó több 1000 laptop típusához azonnal adunk gyári kialakítású laptop töltőt

Acer: Multitech néven alapított, napjainkra a 3. legnagyobb számítástechnikai eszközök előállításával foglalkozó gyárrá nőtte ki magát és acer néven a világon mindenhol ismerik. A tajvani székhelyű multinacionális vállallat Magyarországon is tucat népszerű laptoppal büszkélkedhet, országos laptop töltő webáruházunk pedig kedvező áron polcról kínál minden Acer laptop típushoz hálózati töltőt.

Advent:

Apple:

Asus: Szerény alaplapgyártóként a mitológiai PegAZUS nevéből született márka a tajvani IT-ipar meghatározó szereplője, megszámolhatatlan nemzetközi elismerése bebetonozták az Asus márkát. Laptop töltőt keresel Asus laptophoz, notebookhoz, netbookhoz vagy ultrabookhoz? Mindegy, hogy normál 19V-os laptop töltőt vagy a speciális Asus EEE PC sorozat 9,5V-os, netán 12V-os netbook töltők egyikét keresed, országos webáruházunk polcról ad 2 év garanciával 100%-ban kompatibilis gyári kialakítású laptop töltőt mindegyik laptop modellhez.

Benq:

Clevo:

Compal:

Compaq:

Dell:

Delta:

Emachines:

Fujitsu:

Gateway:

Gericom:

HP:

IBM:

Lenovo:

LG:

LiteON:

MSI:

Medion:

Notebook:

Packard Bell:

Panasonic:

RM:

Samsung:

Sony:

Toshiba:

Kosár
0 db termék
Teljes összeg:
0 Ft áfával
Megrendelés Kosár
MPL
PostaPont
Szívesen segítek +36(30)211-0101
csomagautomata