Árukereső.hu
Áraink önmagukért beszélnek.

laptop töltő webáruház

Laptop töltőt keresel? Laptop adaptert keresel?

Laptophoz?

Notebookhoz?

Netbookhoz?

Ultrabookhoz?

Macbookhoz?

2in1 Bookhoz?
Magyarország legnagyobb laptop töltő és laptop adapter webáruháza készletről adja minden laptop és notebook típushoz a gyári kialakítású laptop töltőt.

Országos webáruház

Kiemelkedő garanciák

Ingyenes kiszállítás

Milyen laptophoz keresel töltőt?
Legyen az egy ismert Acer, Dell, HP, Lenovo vagy Samsung laptop, amihez laptop töltőre van szükség, mert elveszett a régi töltő vagy a dc vezetéke elszakadt, megtört.
Lehet egy kevésbé elterjedt Apple, Benq, Compaq, Fujitsu vagy Sony laptop adapter pótlása, költség hatékony helyettesítése egy gyári kialakítású megbízható töltővel.
Országos webshopunk kínálatában sikeresen találhatsz az igen ritka Advent, Clevo, Compal, Emachines, Gateway, Gericom, Nec vagy RM laptop típushoz is 100%-ban kompatibilis laptop töltőt.
Vásárol a laptoptolto webáruházba! Ingyenes és országos kiszállítás, valamint 2 év garancia érvényes minden megvásárolt laptop töltőre, adapterre és tápegységre.

Megbízható webáruház

Hatalmas kínálat

Kedvező árak

Meghibásodott a gyári adapter?
A gyári laptop töltő ára gyakran túl nagy kiadás, egy váratlan meghibásodott laptop töltő esetén nem számolt plusz kiadás.
Sok helyen megoldásként univerzális laptop adaptert kínálnak, ami csak a kereskedésnek kényelmes, mert nem kell több száz töltőt a polcon tartania. Ezek a boltok nem kérdezik a laptop típusát, a régi töltő paramétereit vagy a laptop alján található adatokat, csak a kezünkbe adnak egy univerzális laptop töltő mondván ez jó lesz. DE NEM SZABAD elfelejteni egy unierzális laptop töltő mellé csupán 6-8 töltő fejet csomagolnak, holott webáruházunk 28 különböző laptop gyártó több száz laptop modelljéhez polcról ad töltőt.
Vásárolj nálunk kedvező áron megbízható gyári kialakítású laptop töltőt 2 év garanciával.
A legjobb választás megbízható gyári kialakítású adapter akkor is, ha csak egy plusz tápegységre van szükséged a gyárin kívül.

Laptop tápegység

Laptop adapter

Laptop töltő

Garanciális feltételek

- Webáruházunkban megtalálható minden új, gyári és utángyártott termékre egyaránt 2 év cseregaranciát vállalunk, amire a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadó. Társaságunk e szerint jár el minden tartós fogyasztási cikk esetében.
- Társaságunk által üzembe helyezett használt számítástechnikai eszközökre, kiegészítőkre és bontott alkatrészekre 30 nap szerviz garancia érvényesíthető, kivételt képeznek elemek és akkumulátorai, melyre a garancia nem vonatkozik. Használt termékekre, bontott alkatrészekre a 14 napos pénz visszafizetés nem érvényesíthető.
- Webáruházunkban elérhető minden termékünk egyedi garancia matricával kerül forgalomba, ennek sérülése, eltávolítása minden esetben garanciavesztéssel jár. Formátuma 2 betű és 6 szám karakterből áll, ami az adott terméket azonosítja.

Garanciális igény érvényesítésének menete:

- Termékünk használatakor felmerülő garanciális igény érvényesítéséhez minden esetben társaságunk székhelyén (Laptop Centrum Hungary Kft. 1152 Budapest, Fazekas sor 51.) van lehetőség.
- Garainciális termék visszajuttatása történhet személyesen társaságunk székhelyén leadva, vagy postai úton elküldve szintén társaságunk székhelyére.
- Társaságunkhoz garanciális igénnyel visszajuttatott terméket minden esetben bevizsgálunk, jogos garanciális igény esetén 3 munkanapon belűl cserélünk. Társaságunk fenntartja a jogot, hogy vitatható helyzetben további információt kérjen be a garanciális igénnyel visszajutatott termékről.
- Garanciavesztés, garanciális igényt kizáró tényezők:

  • Garancia matrica sérülése, eltávolítása, vagy minden kétséget ki nem záró beazonosíthatósága.
  • Termékünk sérülése, törése, szakadása illetve minden ebből bekövetkezett meghibásodás.
  • Szakszerűtlen szerelés, javításból bekövetkezett meghibásodás.
  • Termékünk nem rendeltetésszerű használata.

- Garanciális igénnyel visszajutatott termékünket mindegy gyári tartozékával, kiegészítőjével együtt kell társaságunk székhelyére visszajuttatni rövid hibaleírással, valamint a vásárlást igazoló számla kíséretében.

Vásárlással kapcsolatos elállási jog:

- A távollévők közötti ügyleteket szabályozó 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet 4. §-a értelmében a vásárlót megilleti az elállás joga, mellyel a fogyasztó 8 munkanapon belül indoklás nélkül élhet, ezt társaságunk 14 napra egészíti ki új termék vásárlása esetén.

- A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.
- Az elállás módja: termék visszaküldése, vagy személyes leadása (társaság vevőszolgálatára) eredeti sértetlen állapotban számlával, használati útmutatóval együtt, ahogy azt társaságunktól kézhezkapta. Ezzel egyidőben köteles a vásárló írásban is jelezni elállási szándékát társaságunk felé az info@laptopcentrum.eu e-mail címen.
- Elállási jogát a termék kézhezvételtől számított 14 napon belűl gyakorolhatja írásban történő felmondással! 
- Társaságunk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék (kivétel felbontott csomagolás) visszaszolgáltatása esetén köteles a termék teljes árát megtéríteni. Utánvétes csomagokat nem veszünk át!
- 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet 4. §-a 6-os pontja szerint az elállási jog gyakorlása semmi többletköltséggel nem jár, azonban a termék visszajuttatásáról a vásárlónak kell gondoskodni. Valamint társaságunk követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárainak megtérítését.

Kosár
0 db termék
Teljes összeg:
0 Ft áfával
Megrendelés Kosár
MPL
PostaPont
Szívesen segítek +36(30)211-0101
csomagautomata