Árukereső.hu
Áraink önmagukért beszélnek.

laptop töltő webáruház

Laptop töltőt keresel? Laptop adaptert keresel?

Laptophoz?

Notebookhoz?

Netbookhoz?

Ultrabookhoz?

Macbookhoz?

2in1 Bookhoz?
Magyarország legnagyobb laptop töltő és laptop adapter webáruháza készletről adja minden laptop és notebook típushoz a gyári kialakítású laptop töltőt.

Országos webáruház

Kiemelkedő garanciák

Ingyenes kiszállítás

Milyen laptophoz keresel töltőt?
Legyen az egy ismert Acer, Dell, HP, Lenovo vagy Samsung laptop, amihez laptop töltőre van szükség, mert elveszett a régi töltő vagy a dc vezetéke elszakadt, megtört.
Lehet egy kevésbé elterjedt Apple, Benq, Compaq, Fujitsu vagy Sony laptop adapter pótlása, költség hatékony helyettesítése egy gyári kialakítású megbízható töltővel.
Országos webshopunk kínálatában sikeresen találhatsz az igen ritka Advent, Clevo, Compal, Emachines, Gateway, Gericom, Nec vagy RM laptop típushoz is 100%-ban kompatibilis laptop töltőt.
Vásárol a laptoptolto webáruházba! Ingyenes és országos kiszállítás, valamint 2 év garancia érvényes minden megvásárolt laptop töltőre, adapterre és tápegységre.

Megbízható webáruház

Hatalmas kínálat

Kedvező árak

Meghibásodott a gyári adapter?
A gyári laptop töltő ára gyakran túl nagy kiadás, egy váratlan meghibásodott laptop töltő esetén nem számolt plusz kiadás.
Sok helyen megoldásként univerzális laptop adaptert kínálnak, ami csak a kereskedésnek kényelmes, mert nem kell több száz töltőt a polcon tartania. Ezek a boltok nem kérdezik a laptop típusát, a régi töltő paramétereit vagy a laptop alján található adatokat, csak a kezünkbe adnak egy univerzális laptop töltő mondván ez jó lesz. DE NEM SZABAD elfelejteni egy unierzális laptop töltő mellé csupán 6-8 töltő fejet csomagolnak, holott webáruházunk 28 különböző laptop gyártó több száz laptop modelljéhez polcról ad töltőt.
Vásárolj nálunk kedvező áron megbízható gyári kialakítású laptop töltőt 2 év garanciával.
A legjobb választás megbízható gyári kialakítású adapter akkor is, ha csak egy plusz tápegységre van szükséged a gyárin kívül.

Laptop tápegység

Laptop adapter

Laptop töltő

Adatvédelem

Adatvédelem: NAIH-76152/2014

A természetes személyek személyes adataik kezelésével összefüggő adatvédelem alapvető jog!
- Laptop Centrum Hungary Kft. az általa megkötött szerződések teljesítéséhez kezeli és tárolja a vásárlók egyes személyes adatait.
- Laptop Centrum Hungary Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy kizárólag olyan adatokat kér be vásárlóitól, melyek a szerződés megkötéséhez, valamint a teljesítéshez (pl. szállítási, számlázási adatok) szükségesek.
- A kezelt adatoknak a szerződés teljesítésén kívüli, egyéb célból történő felhasználása kizárólag az igénybevevők önkéntes, kifejezett hozzájárulása alapján történik.
- Laptop Centrum Hungary Kft. biztosítja, hogy vásárlója az adatkezelést bármikor megtilthassa, illetve a szerződés teljesítéséhez szükséges mértéken felüli adatkezeléshez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás nélkül és ingyen, írásbeli nyilatkozattal visszavonhassa. Továbbá biztosítja, hogy a vásárló bármikor megismerhesse, hogy mely adatait milyen adatkezelési célból kezeli, és szükség esetén jogosult a kezelt adatok helyesbítését kérni.
- Laptop Centrum Hungary Kft. tájékoztatja Tisztelt Vásárlóit, hogy hírlevelekkel átmenetileg nem keresi fel! Amennyiben ez változik hírleveleinek kiküldéséhez kapcsolódóan a szükséges bejelentést az adatvédelmi biztosnál nyilvántartásba vétel céljából megteszi.

Adatvédelmi nyilatkozat:

- Laptop Centrum Hungary Kft. mint Adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.
- Laptop Centrum Hungary Kft. ügyfelei és partnerei személyes adatait bizalmasan kezeli, és megtesz minden szükséges intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. A személyes adatok védelméről szóló törvény alapján minden regisztrált felhasználónak lehetősége van az általa megadott adatokba való betekintésre, ezek megváltoztatására vagy a teljes törlésre.
- Laptop Centrum Hungary Kft. az alábbiakban ismerteti adatkezelési elveit, bemutatja azokat az elvárásokat, melyeket saját magával, mint adatkezelővel szemben megfogalmazott, és betart. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

  • 1992. évi LXIII. törvény – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény)
  • 1995. évi CXIX. törvény – a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről (DM tv.)
  • 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Eker. tv.)
  • 2003. évi C. törvény – az elektronikus hírközlésről (Eht.)

- A szolgáltatás látogatása során a szolgáltató illetve adatfeldolgozója rögzíti a felhasználók IP címét, a látogatás időpontját és a megtekintett oldal címét - technikai okból, valamint a felhasználói szokásokra vonatkozó statisztikák készítése céljából.
- Laptop Centrum Hungary Kft. által üzemeltetett webáruház nem adja el, nem cseréli és nem szolgáltatja ki - sem közvetlen, sem közvetett módon - harmadik személynek a felhasználókról összegyűlt személyes adatokat. Tájékoztatjuk a felhasználókat, hogy a bíróság, az ügyészség és a nyomozó hatóság tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkeresheti a szolgáltatót (Be. 71.§). A webáruház a hatóságok részére - amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte - személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.
- Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal az Adatvédelmi Biztos irodájánál lehet élni.
- A webáruház személyes adatok védelmi politikájának bármilyen változásáról minden információt megad felhasználóinak és itt közzé is teszi.

Kosár
0 db termék
Teljes összeg:
0 Ft áfával
Megrendelés Kosár
MPL
PostaPont
Szívesen segítek +36(30)211-0101
csomagautomata